luni, 10 august 2009

un ambasador pentru linistea romanilor

AM PUTUT IN SFARSIT SA ADORM! SINGURA MARE PROBLEMA CARE MAI ERA DE REZOLVAT PENTRU NOI, ROMANII S-A REZOLVAT. DOMNUL OBAMA A NOMINALIZAT NOUL AMBASADOR PENTRUROMANIA!
GHICITI CINE ESTE?

TOT UNUL DE AL NOSTRU! DE PRIN MOLDOVA. STITI CARE AU FOST PRIMELE SALE CUVINTE? IATA-LE CUM SUNA ELE:

"Sunt cu adevărat flatat că preşedintele Obama mi-a încredinţat această sarcină. Nu înseamnă doar asumarea unei sarcini importante pentru securitatea naţională, România fiind un important aliat pentru Statele Unite, dar, dacă voi fi confirmat în funcţie, pentru mine va fi într-un fel şi o întoarcere acasă la străbunii mei".... cam asa ar suna ale sale "timide" cuvinte.

Pentru cine inca nu a aflat inca, domnul Mark Gitenstein este fiul Annei şi al lui Seymour Gitenstein, un om de afaceri din Florala, orăşel cu aproape 2.000 de locuitori din ţintutul Convington, statul Alabama, din sudul Statelor Unite, scrie cotidianul local
The Andalusia Star-News.

Gitenstein a tinut sa explice că bunicul său din partea tatălui, Israel Gitenstein, "Dl.G" după cum era cunoscut locuitorilor din Florala, a emigrat în Statele Unite din Moldova, care cândva a făcut parte din România, după cum scrie publicaţia The Andalusia Star-News. Şi părinţii bunicii sale erau din România.

Israel Gitenstein, bunicul ambasadorului propus pentru România, a pus bazele unor fabrici de confecţii din Florala, Franklin Ferguson, de care ulterior s-au ocupat părinţii săi. De altfel, numele Gitenstein este binecunoscut oamenilor din ţinutul Covington graţie activităţilor filantropice desfăşurate. Familia a întemeiat şi spitalul din Florala, a acordat nenumărate burse şi a făcut donaţii.

Si cred ca de aici, incolo, jocul pentru jiltul de la Cotroceni, de pe bulevardul Geniului, nomero uno se va incinge, iar actualul locatar al palatului de clestar va incepe sa se simta din in ce mai nesigur si mai strans! Dar, atentie, nu cu usa insa....

Ca de de lucrul acesta au inceput deja sa se ocupe altii, pe la alte comitii si "comitate"

Nu ma credeti? Numele de Adriana Saftoiu va spune ceva?

Prietenilor da, caci nu-i asa:

" Prietenii stiu intotdeauna de ce"

2 comentarii:

  1. ...adica o sa apara nea Basescu intr-o reclama la bere?...Impreuna cu Saftoiu?...sau cum?

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga gh p cred ca tu ai trait in alta Romanie de n-ai reusit sa vezi care este legatura!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.