miercuri, 5 august 2009

fabrik de presedinti

ma uit cu stupoare cum se mai iluzioneaza unii ca si-ar alege presedintele in tara asta. Ca e ala, ca e celalalt, dar daca e acela .... ?

Genul asta de pareri sunt ok la coada la bere, in carciumi intre 2 spritzuri, la sah in cismigiu si tot asa, dar cand ii vad pe ,,analishti" lamentandu-se ma loveste o dilema : astia ori sunt extraordinar de proshti ori joaca un teatru ieftin de 2 bani.
Pai cum sa crezi tu cand esti ,,ultima frontiera" langa rusi, cu baza nato, bagata in ue cu forcepsu` ca ai libertatea asta ? Pai ce am ajuns la fiecaruia dupa necesitati ?
Adica baga aia bani in tine cu toptanu` fara nici o logica financiara numai ca sa functionezi si tu sa te trezesti ca pui in frunte pe vreun doctorash, rocker sau din nou pe ala cu care nu s-a inteles nimeni si dupa un spritz si o partida de ... filozofie cu Lenutza sa se trezeasca ca-i place Putin ?

TREZITI-VA !!!

Au facut-o cu Eltzan in Rusia si nu o sa le iasa aici in Dambovita ?
tehnica e extraordinar de simpla : ii tragi pe toti cei care nu iti convin in jos in sondaje, incet, incet, sa nu bata la ochi, spargi votu cu cat mai multi candidati pe partea care nu iti convine si restul e din ,, butoane " ! iar in cazul in care unu sta foarte bine il duci in turu` 2 ca sa mimezi democratia si ca sa nu iasa vreo` rasmerita il mazilesti acolo si gata !

xulescu presedinte ! baloane, interviuri, sampanie, 14 prosti sa spuna la tv ca asa era normal si ca astea erau tendintele, pupat toti piata independentei.

Eu va las ca ma duc sa il fac presedintele pe Juan Carlos in Spania

5 comentarii:

  1. ptr cei care nu sunt convinsi va recomand fimul (sau cartea ) ,, PROJECT ELTZIN "

    RăspundețiȘtergere
  2. SERIOS... NU SE PREA MAI GASESTE! NICI CARTEA SI NICI FILMUL! IN REST 100% E CORECT!

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnu Viktor...inca doua trei bloguri ca asta si va trebui sa deveniti foaaarte atent cand traversati strada.

    RăspundețiȘtergere
  4. Filmul respectiv se numeste Spinig Boris...
    http://www.imdb.com/title/tt0324619/

    RăspundețiȘtergere
  5. Chez Viktor sa fi atent cand te angajeaza astia sa iti scrie in cartea de munca si dreptul de demisie ......securistule ! Tu si cu prietenii tai de la femeia de serviciu secreta ....cum le stiti voi pe toate parca ati fi politicieni ! Spining Viktor se va numi filmul - cu mine presedinte ! Cred ca o sa-i placa si lui Minunica - terapie prin free shoping ............

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.