miercuri, 19 august 2009

in tara lui Puskin, simti mirosul lui Putin

A trebui sa aterizez fortat de imprejurari, in patria lui Puskin. Dar, de cum am pus calcaiul in Rusia, acesta s-a flexat nitel, inca de pe aeroport! Motivul?

Aici taman ce este la moda un mic scandal provocat de ,,para" a doi cetateni simpli la adresa lui Medvedev,care a fost vazut
ca, conducea fara centura! Cetatenii l-au vazut pe
presedinte la televizor, dupa ce acesta parasise o carciuma,
unde bause alaturi de "tarul"
Vladimir si Putin...


stiu ca, acasa amicii mei, Viktor si gh...p m-ar intreba:
da, si ce-i cu asta?
pai mai nimic as fi eu tentat a le raspunde!

dar, Medvedev cu doar o saptamana inainte spunea
marii natiuni ruse... printre multe altele ca:" RUSIA
CONSUMA FOARTE MULTA VODCA".


Tin minte, tot ca o paranteza ca, pe vremea lui Gorbacthew, acesta interzise lichidul vital al mari natiuni ruse.Urmarea? In scurt timp, prestroika scazuse in popularitate...groaznic.Si omul cu pata pe frunte a renuntat repede la aceasta masura!
Anecdotica timpului a facut ca si Medevedev sa renunte la aceasta observatie si, mai mult decat atat sa fie dat in judecata de doi simpli IVANI. Cum se va termina vom vedea ...

Stau in fata cu o vodca cu lamaie. Ma gandesc la cat de mult se aseamana scena din Rusia cu o alta scena, de la GOLDEN SPRITZ...PARDON BLITZ.

E adevarat ca azi unul nu este premier ci doar europarlamentar!

In tara lui Puskin se simte din greu miros de Putin ! Credeti-ma

Un comentariu:

  1. Paralele...paralele... dar asa cum stim toti, Medvedev asta e o matrioshka si daca il desfaci, inauntru e Putin, adica...tot e ceva. Ma intreb daca l-am desface pe intaiul betiv al tarii...oare ce ar iesi din el. Ai grija pe acolo, nu-ti supara prea rau ficatu' si adu-ne si noua o vodca si o icra neagra...de gheatza ne ocupam noi.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.