joi, 13 august 2009

baselu` in lupta cu ... masonii

dupa ce ne-a spus sa-i dam primaria ca se lupta cu psdul, presedentia ca are el o combinatie mishto cu pnl, s-a luptat chiar cu combinatia lui, iar psdul dupa care guvern cu ei, acu nici macar ai lui nu mai sunt buni si se lupta si cu pdlu` ( macar de impresie artistica ), cu Romanica ce este in re-ce-si-u-ne si usor muribunda, cu electoratul inactiv si tot asa, acum a aflat in sfarsit cine sunt dusmanii lui : masonii si cine sunt masoni ? toti fratilor, toti.

daca nu stiti e posibil sa fiti si voi dar nu stiti inca.
internetul a fost inundat acu` cateva zile de urmatorul anunt plin de responsabilitate civica :

Masoneria doreste cu orice pret presedintia Romaniei

Ca in multe din tarile civilizate (SUA, Rusia, Anglia, Franta, Italia,Luxemburg etc) Masoneria face tot ce-i sta in putere ca sa obtina functiile deconducere in stat.

Romania nu este o exceptie. O dovada este faptul ca in afara de Dl.Basescu, care se gandeste sa se retraga, absolut toti ceilalti (posibili)candidati sunt MASONI: Mircea Geoana, Crin Antonescu, Sorin Oprescu, AdrianNastase, Nati Meir, Printul Radu...

Daca intamplator ar fi ales unul dintre ei, acesta va reprezenta cusiguranta interesele Masoneriei – o formatiune “oculta” condusa de o mana deevrei – si in nici un caz interesele Romaniei, asa cum s-a intamplat in cazullui Ion Iliescu sau a dlui Tariceanu – ar fi o simpla marioneta in politicaromaneasca, ale carei ate sunt trase de niste straini.

Daca tot au intrat in campanie si sunt dispusi sa raspunda oricui la oriceintrebare, ii puteti intreba direct din ce loja masonica fac parte si ale cuiinterese primeaza odata ce ajung la putere: interesele tarii, sau intereseleMasoneriei care le ordona fiecare miscare.

Lafel de bine puteti obtine informatii foarte utile, mai detaliate direct de lasursa: la sediile Masoneriei Romane, fie din Bucuresti, fie la filialele dinintreaga tara (a caror adresa o gasiti tot pe site-urile oficiale, sau leputeti solicita de la sediul central):

Marea Loja Nationala a Romaniei il are ca Mare Maestru pe comisarul-sefde politie dr. Viorel Danacu; Sediul: Str.

Vasile Toneanu, nr. 1, sector 3, Bucuresti; Pagina de web oficiala: www.grandlodge.ro

Marea Loja Nationala din Romania il are ca Mare Maestru pe jurnalistul Eugen Ovidiu Chirovici; Sediul: Sala

Palatului - Str. Ion Campineanu, nr. 28, et. 2, Sector 1, Bucuresti;Pagina de web oficila: www.mlnr.ro

Marea Loja Nationala a Romaniei condusa de Corneliu Al. Visoianu; Pagina de weboficiala: www.glr.ro

Marea Loja Nationala Unita din Romania il are ca Mare Maestru pe prof. dr.Dorel Augustin Manu; Pagina de web

oficiala: www.mlnur.org

Marea Loja Feminina a Romaniei o are Mare Maestra pe Anca Nicolescu; tel./fax:021/ 252 13 51.

Marele Orient al Romaniei il are ca Mare Maestru pe Mircea Deac.

Un magazin on-line de desfacere a obiectelor de cult:

www.francmasoneria.ro

CITESTE SI TRIMITE MAI DEPARTE CELOR INTERESATI

dupa cum usor v-ati dat seama e vorba de o ,, virala " facuta de amatori pentru ca e mult prea evident pe cine avantajeaza, insa asta e prea putin interesant. Ce e cu adevarat interesant e cum s-au chinuit micutii sa posteze cu copy-paste infestand si blogul unui prieten si altele, lucru ce necesita multa munca si din care rezulta ca e groasa acolo la Cotroceni si daca o leg cu ultimul sondaj aparut pe piata care este in aceeasi cheie ( Baselu` impotriva tuturor ) incep sa intrevad o panica majora si o eventuala retragere prematura.
pai daca pe Constantinescu l-au invins ,, serviciile" de ce pe Basescu sa nu-l invinga ,, masonii ".
eu va las ca ma duc sa infiintez ,, mica loja de la teatru " ca vad ca toate celelalte sunt mari si eu sunt baiat modest

5 comentarii:

  1. AS VREA SA FIU UN MIC MASON DE COFETARIE, SI SA MANANC TOATA ZIUA CIUCALATA SI SA VI SEZ CA, PE RAND SUNT NAPOLEON, CUZA, SHAPIRA, SAU SADOVEANU! IAR CAND MA TREZESC SA BEAU UN CICCO, CA TOT NU MAI ESTE!

    RăspundețiȘtergere
  2. Stimabile luka, ai putintica rabdare, ca daca onorabilul nostru amic si frate de loja( a se citi blog),binevoieste in nemarginita-i generozitate sa posteze asertiunea mea despre dulciuri, o sa ai si cofetarie cat de curand.

    RăspundețiȘtergere
  3. draga gh... p... imi pare cu sorry... dar vad ca tu te-ai cam grabit cu saftoiu.. si a doua zi dupa ce ai "cutezat" a ma infrunta la opinie, ghici cine ii lua apararea in comisie lui Helena?...

    raspuns: ADRIAN WON SAFTOIU!

    asa ca, mergand pe un astfel de silogism, cred ca ar fi bine sa colaboram, mai mult. in schimb opinia de azi, alu' saracu Viktoras, de la orasu este clara... look la mugetul carpatiloronline la sectiunea de sugestii si reclamatii! tu unde crezi ca ar fi fost mai bine sa lase acest "mesagiu": la reclamatii, la editoriale, sau la sugestions?
    grea dilema, aprinde tu , te rog LUMINA! ca eu am aprins fitilul...vaz!

    RăspundețiȘtergere
  4. Stimate amice Luka,
    n-am nevoie sa ma uit ca sa iti spun direct ca mugetul acela e din ce in ce mai indepartat...din ce in ce mai ragusit, ca are realmente nevoie de sugestii, sunt convins ca e deja plin de reclamatii, iar despre editoriale...ma abtin de la orice comentariu. Cat priveste lumina si fitilul...de la rasarit vin toate. "Din dilema asta nu puteti iesi. Am zis!"

    RăspundețiȘtergere
  5. draga gh si p esti usor derutat! violenta limbajului tau este una care imi aduce aminte de politrucii de odinioara! si sa mai sthi un lucru, a recunoaste ca ai gresit nu este un pakat capital!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.