marți, 18 august 2009

stafilobocul

STAFILOCÓC, stafilococi, s.m. Bacterie sferică ai cărei indivizi se grupează sub formă de ciorchini, care produce procese purulente locale (abcese) sau generalizate (septicemii). – Din fr. staphylocoque. - sursa dex
pai ce e Boc decat o bacterie sferica (cu mare expertiza in cosit) ce se grupeaza in cadrul partidului si ulterior al guvernului impreuna cu diversi indivizi si individe !!! in ciorchini de interese, smenuri, blaturi toate generatoare de puroi si procese purulente (Ridzi) locale (un singur minister) sau generalizate (tot guvernul si pdleul)

problema ca atunci cand e descoperita bacteria a mai mare si blonda, tot ciorchinele se grupeaza in jurul ei si acuza antibioticele ca nu au dop sau sunt expirate.
eu sincer zilele astea am avut in fata ochilor reclama la domestos si pe traienel cu nutzi si ridzi tipand din toate incheieturile in wceu la vederea dezinfectantului.

acum ca si astia din comisie au un singur neuron si il inchiriaza intre ei este destul de evident dar ce legatura are ce barfeau ei ca fetele cu ciordeala lui lenutza ?... de au facut-o pe blonda sa tipe din toti rarunchii ca e victima si sa acuze de practicile ei ,,informative" comisia habar nu am.

cred ca circul o sa continue si vad ca apar si personaje noi in lupta cum ar fi fotomodela sefa derutatilor iar eu astept cu un interes pervers continuarea ca daca va uitati ce scriam inainte pe blogu asta ,, lenutza e nuca tare " si de anduranta si nu e asa usor de dovedit ca n-are scrupule si ii trage pe toti dupa ea la o adica chiar si pe ....... mai stii ?

eu plec sa prepar antibiotice si mai baieti daca nu merge cu Domestos incercati cu Mr Proper

ps : maine un editorial special de la LUKA trimisul nostru special la ... Moscova care daca nu ajunge ca Sarcozy sau in coma si gaseste si internet daca nu l-au baut rusii si pe ala ne va transmite cum e treaba pe acolo



5 comentarii:

  1. mersi VIKTOR... dar nu m-au batut inca si sper sa nu o faca//// daca ti-a plakut ce-i chinuie pe rusi azi... esooper iar daca nu ...niet

    RăspundețiȘtergere
  2. iar a ta parere e buna dar este trista... mai bine ne-ai povesti ceva cu franta..sau cu tunisia!

    ca ar parea mai optimist! Nu crezi>?

    RăspundețiȘtergere
  3. pai Sarcozy e presedintele Frantei. ha ha

    RăspundețiȘtergere
  4. Lasa-l bre in pace ca e incoerent de la BODKA.

    RăspundețiȘtergere
  5. gh si p daca eram incoerent de BODKA intelegeam dar vad ca nu renunti la ideea cu cei 2 mosi de la Muppets!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.