vineri, 4 septembrie 2009

Lenutza fata in fata cu reactiunea

am asistat uluit la conferinta de presa a Lenutzei care a tinut cu orice pret sa confirme toate bancurile cu blonde, pozitionandu-se ca victima in raport cu ,,organ" si mai ales cu ..... gusha, pierzandu-si astfel tot avansul realizat pana acum cu tot tupeul din dotare si mai ales degeaba pentru ca e clar ca o astfel de pozitie nu ii aduce nici un beneficiu.

a plans ca actele nu erau alea sau nu au fost citite bine, ca Ludovic e un baiat rau care interpreteaza rauvoitor hartiile dupa ce s-a straduit atata sa-l ridiculizeze si ca in general ea e o zana si zmeii astia sunt gelosi pe frumusetea ei si culminand cu o solicitare facuta procuraturii in baza unor vorbe aruncate de ...... gusha !

eu nu stiu daca ii mai plateste sau de ce ii plateste pe pr-istii aia dar a pierdut tot avansul cu greu obtinut intr-o singura zi dandu-i brusc lui Orban ,,cohones" si bagandu-l in seama pe neica nimeni asta de gusha care in afara de matreata nu a produs nimik in politica romaneasca.

pai cand vrei sA FACI POLITICA LA NIVEL INALT si te raportezi la ce mananca gusha sau il iei in serios pe orban dupa ce iei masa cu intaiul shef, e cam aiurea si suna a meci pierdut in deplasare si lipsa de coerenta in comunicare sau panica.

astfel am impresia ca Lenutzei i se apropie la propriu funia de par si e destul de inabila sa o ascunda si cred ca o sa inceapa sa dea cu ratul in toate directiile ranind si alti lideri pdl ca pentru ea oricum nu mai conteaza.

asa ca urmeaza sa aiba replica la declaratiile portarului, soferului, sefului de la bufetul m.t. si paznicului de noapte ca de la gusha mai jos e greu de ajuns dar nu imposibil

Lenutzo mama ai grija de copilash(a se citi cocos) ca am auzit ca e scumpa ,,cautiunea" si nu se da pe credit in barter cu spoturi pe eurosport ....

Un comentariu:

  1. AZI UN PRIETEN MI-A SOPTIT CA, PT O VREME... EA VA STA PE LA "FRIGIDER".... SI ASTA NU-I DIN GUSHA!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.