miercuri, 29 iulie 2009

tara lui Peter

Principiul lui Laurence J. Peter suna cam asa : ,, Intr-o ierarhie, fiecare salariat tinde sa urce pana la nivelul sau de incompetenta ''.
Va suna cunoscut ?
De la fiecare strungar care are un butic si e manager la fata care e amanta sefului si lucreaza la marketing la pisi care a auzit cate ceva la cafea in Dorobanti la masa alaturata si e PR manager la baiatu` lu sau fata lu` care ocupa cine stie ce functii de cosuma tot tonnerul din imprimante cand isi fac carti de vizita, parlamentari cu 12 clase, primari ospatari sau care este ei, ministri ..... eeeeeeeeeee ce mai ministri...... ba profesori de liceu ba fetele lu nenea de trebuie inventate ministere pentru ele sau vanzatori de pietre care impart finantele tarii pana la marinaru sef care trebuie sa ne reprezinte pe toti la cel mai inalt nivel toti sunt cei care teoretic ne conduc si se vede din plin.
Pai atunci va intreb la ce ne mai agitam ca autostrazile sunt alea, ca strategiile sunt dar lipsesc cu desavarsire si lista poate continua la nesfarsit.
Eu zic sa ne bagam dracu mintile`n cap si sa-i cautam pe aia de extrageau ovule sa ne faca cunostinta cu unii care extrag neuroni sa ramanem doar cu unu si avem sanse sa ajungem cine stie poate chiar presedinti in tara asta ...

2 comentarii:

  1. LUKA

    INTAI DE TOATE AMS-I RASPUND LUI GHP...NU DEALTA, DAROBSERV CA S-A CAM GRABIT CU AL SAU COMENTARIU! LIMBA ROMANA II POATE JUCA SI LUI FARSE. EU NU VORBEAM DE SPAGA .NU. CI DE APTUL CA, IN ROMANIA LUCRURILE SERIOASE SUNT LUATE INTOTDEAUNA CA ...NESERIOASE! SI NU CRED CA MA INSEL!...

    REFERITOR LA OPINIA DE AZI A LUI CHER VICTOR, ACESTA PARE A AVEA DREPTATE, DOAR IN PARTE.CA, IAR NE LOVIM DE CRUDUL ADEVAR: TRAIM IN ROMANIA, IAR ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL! DOAR DAC, NU VRETI SA TRAITI IN MOLDOVA! CACI, YO CRED CA AIA NE INTREC. ACUM CEL PUTIN. PAREREA MEA!

    RăspundețiȘtergere
  2. De multe ori m-am intrebat ce caut eu in viata mea ! O asemenea intrebare poate fi gasita doar in peisajul romanesc.Am cunoscut oameni exceptionali dar care nu au puterea de a duce un razboi lung , de uzura cu multe din realitatile cotidiene ale vietii . intotdeauna ne intrebam ce cauta acei inculti in acele posturi ? Raspunsul este simplu - cei care ar trebui sa fie acolo isi ocupa extraordinar de spectaculoasa viata cu nimicuri pentru ca este mult mai comod . Cred ca in aceste randuri ne regasim multi nu CHEZ?

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.