marți, 28 iulie 2009

comisii si comisioane

Ma uit si eu ca tot romanu` la frenezia cu care toata lumea se invarte in jurul cozii pana ii apuca ameteala - o fi Ridzi ,,rezolvata'' de DNA sau nu, dar Udrea, poate Nemirschi ?. Mai sa fie.
S-au rezolvat toate problemele si asta ne incurca.
Pai problema astora e ca au furat prea putin si prost nu ca vai de mine ne-a apucat pe toti morala ca o urticarie si ne scarpinam pana ne dam sangele ca daca furau si ei mai cu cap si nu ca inecatii nu ii mai dovedea nimeni.
Acu` problema e in alta parte : legea partidelor stabileste un prag de vreo` 10.000 de eur sponzorizare pentru partide iar minutu` de aparitie la tv e vreo` 5.000 tot de eur asta nu prea se grabesc analistii si moderatorii sa spuna care altfel combat cu avant.
Va intreb eu pe voi : daca faci politica si combini si tu 3 firme sa iti dea bani legal apari cam 6 minute intr-o luna (ca atat am auzit eu ca dureaza campania electorala ) basca bannere, afise, etc. Deci cam cine te vede pe tine de 30.000 de eur ? NIMENI !!! asa ca trebuie cam un milion de euroi, da aia cum sa ii declari oficial ? Pai de unde atatea firme !!! si atunci bagi reteta - ori la negru (daca are cineva atata banet ...) ori ...... ati ghicit consultanta si publicitate pe care o contractezi pe o firma si bagi spoturi de candidati la greu.
Dupa aia dai banu innapoi cand esti pe functie si cu profit baban ca cine te-a ajutata la greu ... ?
Problema lu` Ridzi e ca a facut-o prosteste a bagat banu` in firmele care au platit direct ptr. aia mica a lu ciclopu`.
Bun. A fost proasta sa plateasca, da va intreb eu de toti comentatorii astia ce baieti misto cum au luat ei banutu` si acum ii macina morala ..... eeeee de ei ce ziceti ?
Eu propun asa : sa fie publicitatea tv gratis ca sa se injumatateasca bugetele de campanie si om mai vedea dupa.
Cat despre coana Udrea nu se lasa ea asa usor, mai trage dupa ea 2-3 bucati numai ca depinde din ce partid ... ca abia acu incepe balu` si cu ea cred ca nu prea ii merg combinatiile lui Zeus asa ca s-ar putea sa devina exagerat de interesant ...
Cred ca v-am plictisit destul.
Ma duc sa imi fac o firma de perdele si una de scene ca vad ca pe prafu` asta numai astea merg.

2 comentarii:

  1. iar ai recidivat mon cher! insa, drumul spre celebritate,e inca de parte!
    i.h.radulescu spunea candva:" scrieti copii orice, numai scrieti".
    cat priveste opinia ta este corecta, dar sa nu uiti un lucru; in Romania cel mai greu este sa fi corect!

    RăspundețiȘtergere
  2. @luka...ai scris adanc monsher! Care celebritate, care i.h. radulescu bre...nu vezi ca omu scrisa despre shpaga?

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.